Aladdin 💨💨

 
 
 
 
 
... jag vet att vattenpipa inte är det mest hälsosamma som finns, men ibland är det så himla gott och avslappnande att gå till Aladdin och sitta där en stund. Jag har inte varit ute någonstans med vänner kvällstid på över ett år tror jag, och det var så skönt att ha lite egentid med en av mina absolut närmaste vänner på ett ställe som har varit en favorit sedan jag var 15 år gammal. 
 
De har renoverat och expanderat Aladdin, som är ett ganska lyxigt vattenpipscafé. Det var skönt att komma ut och spendera lite tid som mig själv, skratta och ha roligt istället för att vara på jobbet, som jag brukar vanligtvis vara på helgerna. Musiken var jätte bra och det var en väldigt lyckad och trevlig kväll. 
 
 
// So... I do know that shisha is not the most healthy thing for you, but it can be so good and relaxing to sometimes go to Aladdin and just hangout there for a while. I have not been anywhere out with friends during evenings in over a year I think, so it was really nice to have some alone time with one of my absolute closest friends in a place that has been one of my favorite since I was 15 years old.
 
They have both renovated and expanded Aladdin, which is a pretty luxurious shisha café. It was nice to get out and spend some time as me, laugh and have fun instead of being at work, like I usually am during the weekends. The music was great and it was a successful and nice evening. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: